Try the Oracle Cloud hands-on September 5th Utrecht Netherlands

 

Voor de tweede keer organiseert AMIS de Oracle Cloud Test Drives. AMIS laat een groep Oraclegebruikers kennismaken met een aantal van deze Cloud Services. Zij kunnen deze dag hands-on ervaring opdoen.

Oracle, vooral bekend van zijn on-premises aanbod, brengt zijn gehele software portfolio naar de Cloud. Niet alleen de kant-en-klare applicaties, maar ook op het gebied van Platform (PaaS) en Infrastructure (IaaS). Met deze Cloud Services kun je snel en Agile maatwerk applicaties ontwikkelen, iets extra’s toevoegen aan SaaS implementaties of cloud en/of hybride omgevingen integreren.

Cloud Test Drives

Op 5 september kun je kennismaken met een aantal Cloud Services. We laten niet alleen zien hoe ze werken en wat je er mee kunt, maar je kunt ook hands-on ervaring opdoen. Spelen met de tools, door de verschillende schermen bladeren, integraties configureren en een aanzet maken met het ontwikkelen van processen of applicaties.

For details please visit the registration page here.

image

SOA & BPM Partner Community

For regular information on Oracle SOA Suite become a member in the SOA & BPM Partner Community for registration please visit www.oracle.com/goto/emea/soa (OPN account required) If you need support with your account please contact the Oracle Partner Business Center.

Blog Twitter LinkedIn image[7][2][2][2] Facebook clip_image002[8][4][2][2][2] Wiki

Technorati Tags: SOA Community,Oracle SOA,Oracle BPM,OPN,Jürgen Kress, AMIS

About Jürgen Kress
As a middleware expert Jürgen works at Oracle EMEA Alliances and Channels, responsible for Oracle’s EMEA Fusion Middleware partner business. He is the founder of the Oracle SOA & BPM and the WebLogic Partner Communities and the global Oracle Partner Advisory Councils. With more than 5000 members from all over the world the Middleware Partner Community is the most successful and active community at Oracle. Jürgen manages the community with monthly newsletters, webcasts and conferences. He hosts his annual Fusion Middleware Partner Community Forums and the Fusion Middleware Summer Camps, where more than 200 partners get product updates, roadmap insights and hands-on trainings. Supplemented by many web 2.0 tools like twitter, discussion forums, online communities, blogs and wikis. For the SOA & Cloud Symposium by Thomas Erl, Jürgen is a member of the steering board. He is also a frequent speaker at conferences like the SOA & BPM Integration Days, JAX, UKOUG, OUGN, or OOP.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: