Oppstart av OUGN Integration SIG August 24th 2017 Oslo Norway

image

 

Det var lenge vært snakk om å starte opp en SIG for integrasjon innen OUGN – det er for sjelden å treffes en gang i året på Kielfergen.

Dette møtet er for å sparke dette i gang – og vi setter et sted og tid. Sysco har fått nye lokaler (fortsatt i samme bygg som Oracle, men det bygget som er nærmest Lysaker). Vi tar det i auditoriet – så kan vi by på litt mat / drikke.

Her kan vi diskutere SOA Suite, Oracle Service Bus, Integration Cloud Service, Process Cloud Service +++ de temaer som interesserer oss. Vi kan også trekke inn mer av mellomvare om det er aktuelt. Målet er å samle de som jobber med de samme tingene – slik at vi kan diskutere de utfordringer og suksesser vi har vært borti.

Vi har noen presentasjoner vi kan holde – eks:

* Automatiseringsstøtte i SOA Suite – Status Quo

* Erfaringer oppgradering 12.2.1 SOA / OSB

Dersom andre har forslag til presentasjoner de kan holde selv – eller temaer som de ønsker tatt opp – så si ifra.

Vi bør også få på plass en gjeng som er ansvarlig for å planlegge meetupene.

Jeg ønsker i allefall å være med – og håper både partnere og kunder ønsker å støtte opp om dette initiativet.

Mvh

Thursday, August 24, 2017

5:00 PM to 7:00 PM

Oracle

Vollsveien 2A, 1366 Lysaker, Oslo (edit map)

Visit the registration page here.

SOA & BPM Partner Community

For regular information on Oracle SOA Suite become a member in the SOA & BPM Partner Community for registration please visit www.oracle.com/goto/emea/soa (OPN account required) If you need support with your account please contact the Oracle Partner Business Center.

Blog Twitter LinkedIn image[7][2][2][2] Facebook clip_image002[8][4][2][2][2] Wiki

Technorati Tags: SOA Community,Oracle SOA,Oracle BPM,OPN,Jürgen Kress

About Jürgen Kress
As a middleware expert Jürgen works at Oracle EMEA Alliances and Channels, responsible for Oracle’s EMEA Fusion Middleware partner business. He is the founder of the Oracle SOA & BPM and the WebLogic Partner Communities and the global Oracle Partner Advisory Councils. With more than 5000 members from all over the world the Middleware Partner Community is the most successful and active community at Oracle. Jürgen manages the community with monthly newsletters, webcasts and conferences. He hosts his annual Fusion Middleware Partner Community Forums and the Fusion Middleware Summer Camps, where more than 200 partners get product updates, roadmap insights and hands-on trainings. Supplemented by many web 2.0 tools like twitter, discussion forums, online communities, blogs and wikis. For the SOA & Cloud Symposium by Thomas Erl, Jürgen is a member of the steering board. He is also a frequent speaker at conferences like the SOA & BPM Integration Days, JAX, UKOUG, OUGN, or OOP.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: