Process Cloud hands-on lab January 25th 2018 Netherlands

image

Samenvatting

Op deze avond zal Richard Olrichs de begeleiding verzorgen van een Hands on Lab van Oracle Process Cloud. Het cloud product van Oracle waarin processen gemodelleerd kunnen worden. In een korte presentatie en demo worden de contouren van het product geschetst waarna de deelnemers zelf aan de slag kunnen gaan met het product. Er zal keuze zijn uit een verschillend aantal tutorials waarbij de deelnemers zelf kunnen kiezen welke onderdelen het meest aansprekend zijn en welke tutorials gevolgd worden.

Inhoud

Op deze avond zal Richard Olrichs de begeleiding verzorgen van een Hands on Lab van Oracle Process Cloud. Het cloud product van Oracle waarin processen gemodelleerd kunnen worden. In een korte presentatie en demo worden de contouren van het product geschetst waarna de deelnemers zelf aan de slag kunnen gaan met het product.

Er zal keuze zijn uit een verschillend aantal tutorials waarbij de deelnemers zelf kunnen kiezen welke onderdelen het meest aansprekend zijn en welke tutorials gevolgd worden.

Hiervoor is uiteraard het meenemen van een laptop vereist. Tevens wordt aangeraden voorafgaand aan de sessie een eigen ‘Free Trial’ aan te vragen van de Process Cloud. Dit kan via deze link. Op de trial kunnen ook na deze avond de verschillende tutorials afgemaakt worden, mocht daar interesse in zijn.

Doelgroep

Iedereen die geïnteresseerd is in Oracle Cloud Producten.

Trainingsduur

3 uren

Kosten

geen kosten aan verbonden

 

For details please visit the registration page here

PaaS Partner Community

For regular information on Oracle SOA Suite become a member in the SOA & BPM Partner Community for registration please visit www.oracle.com/goto/emea/soa (OPN account required) If you need support with your account please contact the Oracle Partner Business Center.

Blog Twitter LinkedIn image[7][2][2][2] Facebook clip_image002[8][4][2][2][2] Wiki

Technorati Tags: YouTube,SOA Community,Oracle SOA,Oracle BPM,Jürgen Kress,Middleware Update,Partner Update

About Jürgen Kress
As a middleware expert Jürgen works at Oracle EMEA Alliances and Channels, responsible for Oracle’s EMEA Fusion Middleware partner business. He is the founder of the Oracle SOA & BPM and the WebLogic Partner Communities and the global Oracle Partner Advisory Councils. With more than 5000 members from all over the world the Middleware Partner Community is the most successful and active community at Oracle. Jürgen manages the community with monthly newsletters, webcasts and conferences. He hosts his annual Fusion Middleware Partner Community Forums and the Fusion Middleware Summer Camps, where more than 200 partners get product updates, roadmap insights and hands-on trainings. Supplemented by many web 2.0 tools like twitter, discussion forums, online communities, blogs and wikis. For the SOA & Cloud Symposium by Thomas Erl, Jürgen is a member of the steering board. He is also a frequent speaker at conferences like the SOA & BPM Integration Days, JAX, UKOUG, OUGN, or OOP.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: